Sneekweek 2008

Sneek_08_1

En daar was de Sneekweek alweer, wat gaat de tijd toch snel. Vanavond wordt de week weer geopend met een vlootschouw en vuurwerk bij de Waterpoort. Hopelijk lukt het om nog even gezellig op stap te gaan deze week, al hebben de afgelopen warme en vochtige dagen wel veel energie uit me getrokken, maar we zien het wel….

Nu het toch over Sneek gaat, kennen jullie het verhaal van de postzegel met het Sneker Skûtsje al ….. het is het Sneker skûtsje helemaal niet! De TNT heeft een grote blunder begaan en op de postzegel van Sneek het skûtsje “De twee Gebroeders” van Earnewâld gezet, stelletjes sukk…. Je begrijpt dat dit toch wel wat gevoelig ligt bij de Snekers die toch echt wel trots zijn op hun Sneker Pan.

Postzegels_skutsje_3

Gelukkig hebben een paar Snekers bedacht dat dit zo niet kon en hebben speciaal voor de Pan een mooie postzegel gemaakt, om het leed toch wat te verzachten. Ik geloof alleen niet dat ze ook te gebruiken zijn, maar dat mag de pret niet drukken!

De Sneker Pan werd dit jaar tweede, jammer van dat ene plekje, maar harstikke goed gedaan!

Op de foto krijgt Douwe Visser (schipper van de Pan) het eerste velletje postzegels.

Postzegels_skutsje_1a_2

comments: 3 »
augustus 1, 2008 under Algemeen

3 Responses to "Sneekweek 2008"

 • Carla Meysembourg schreef:

  Hallo Janet, hoop toch dat je nog even kan gaan genieten van de sneekweek. Het was jammer dat we dat vorig jaar niet konden meemaken.Hier is het gelukkig een stuk afgekoeld, hoop ook bij jullie. Ik verdraag die hitte ook helemaal niet. sterkte en veel plezier daar. groetjes Carla uit luxemburg

  ******************************************

  Tot nu toe gaat het aardig, we zijn al gezellig 2 avondjes op stap geweest en de aankomende dagen zien we wel weer. Het weer is wel minder warm maar nog wel erg vochtig.
  Gefeliciteerd je hebt de magneetjes gewonnen, mail je me even welke je wilt hebben!

 • Francisca R. schreef:

  O ja…..herinneringen aan de Sneekweek……oei…..wordt ik al zooooo oud????
  Wat een blunder zeg! Fijn dat ze gauw een andere zegel hebben gemaakt! Terecht!

  ******************************************

  Ja, dat was het minste wat ze konden doen, alleen heeft de TNT het niet gedaan, maar een stel Snekers, dus dat is dan wel weer jammer. Maar toch wel een erg leuke troostprijs!

 • Liezbeth schreef:

  Hoi Janet,
  hopenlijk kun je met het iets minder hete weer lekker van de Sneekweek genieten. Fer en de kids gaan as vrijdag voor een lang weekend zeilen op het Sneekermeer, ben benieuwd of ze nog iets mee kunnen maken?

  ******************************************

  Hé wat leuk dat ze deze kant nog even opkomen en er is vast nog wel iets te doen. De Sneekweek is dan weer voorbij, maar er is nog wel vanalles te doen ivm de Sneker Simmer, zoals straattheater en muziek. Dus dat wordt vast nog wel gezellig voor ze, wens ze alvast maar veel plezier! Wij hebben er al een paar avondjes gezelligheid opzitten en ik hoop dat het de aankomende dagen ook nog even gaat lukken.
  Jij dan ook maar alvast een gezellig en lekker rustig weekend gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.