Silhouetjes

Ariadne_silhouetjes_1

In een eerder logje schreef ik al dat ik nog een aantal leuk patroontjes in een oude Ariadne was tegen gekomen. En hier zijn ze dan.
Het zijn scahattige zwart-wit patroontjes van leuke tafereeltjes en ze staan ook zeker op mijn verlanglijstje om nog eens te gaan borduren. Dus hierbij de patroontjes en veel plezier ermee.

Silhouetjes

PS. Ik heb een nieuwe categorie “Download patronen” aangemaakt voor de patronen die je kunt downloaden of op een andere manier kunt opslaan, zo kun je ze snel terugvinden.

comments: 7 »
mei 19, 2008 under Borduren, Download patronen, Handwerken

7 Responses to "Silhouetjes"

 • Karoeza schreef:

  Wat enorm schattig. Doet me denken aan Jip en Janneke.
  Grappig dat al ‘het oude’ op een gegeven moment weer helemaal hip is.

 • Yvonne schreef:

  Wat prachtig! Ik weet wat ik deze vakantie ga doen
  Dank je wel.

 • Ria schreef:

  Janet dank je wel voor de patronen.Erg leuk en ik heb ze opgeslagen.

  Groetjes Ria

 • evelyne schreef:

  wat een mooie stijlvolle patronen ,bedankt dat je ze met ons wil delen

 • Els schreef:

  Wat leuk weer, sla ze mooi allemaal op. Dank je wel, groetjes Els.

 • Janet schreef:

  @ Graag gedaan en heel veel plezier ermee!

  Groetjes Janet

 • Corrie schreef:

  Janet er is weer heel veel bij te lezen. Wat een onderneming om een nieuwe dakkapel te laten plaatsen, het wordt natuurlijk een heerlijke grote ruimte erbij en wat een mooie stijl heeft jullie huis. Heerlijk dat je weer zo’n pakket uitzoekspulletjes kreeg, dat is leuker dan in een snoepwinkel graaien en als ik dat zeg, zegt het wel wat ;- )
  Ik heb je patroontjes met groot plezier gedownload, wat zijn ze schattig! Heel handig om al die patroontjes in een aparte categorie onder te brengen, je maakt het ons maar makkelijk zeg! Dankjewel voor dat alles!

  ******************************************

  Ook best wel vermoeiend, om steeds werkmannen over de vloer en lawaai aan het hoofd te hebben. En het gaat nog iets langer duren ook omdat we met bepaalde dingen die ze gedaan hebben niet tevreden zijn. Maar als het straks klaar is, zijn we dat vast alweer vergeten!
  Dit soort pakketjes mag de postbode wel vaker komen bezorgen, daar wordt je wel blij van. En niks te danken voor de patroontjes, ik vind het erg leuk dat ze nu weer gebruikt kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.