September

Sinterklaas_en_zwarte_piet

Morgen is het alweer 1 september en terwijl ik dit schrijf is het donker buiten en valt de regen met bakken uit de lucht. De kachel is aangeslagen en je hebt het idee dat de herfst is begonnen. Aan de ene kant vervelend omdat we een niet echt lekkere zomer hebben gehad, aan de andere kant ook wel weer lekker, het geeft mij altijd een heel huiselijk gevoel. Straks weer lekker met dikke sokken aan voor de kachel met een borduurwerkje ofzo. Klinkt ook niet verkeerd.

Mijn maandaanbieding zijn dan ook Sint en Piet aangezien die ook alweer dichterbij komen. Ze zijn deze maand samen € 8,95.

De freebee van deze maand is de derde van de seizoenen poezen, de herfst. Het patroontje wordt geborduurd met DMC Variations en dat geeft een erg leuk effect.

Kijk voor de aanbieding en freebee van september op www.NenneDesign.nl

Freebee_fall_cats_geb

comments: 3 »
augustus 31, 2007 under Borduren, Freebees, Handwerken, NenneDesign

3 Responses to "September"

 • Mirjam5787 schreef:

  Wat een leuke freebie weer! Dank je wel!

  Groetjes,
  Mirjam

  ******************************************

  Niks te danken, graag gedaan!

 • Joke schreef:

  Wat een leuke Sint en Piet. Ook je katten zijn leuk maar bij mij wacht nog steeds een zusje.

  ******************************************

  Ze blijven er wel hoor, mocht je ooit nog eens ergens tijd vinden, dan staan ze op je te wachten. Mocht je trouwens ergens tijd vinden, doe mij dan ook wat!

 • susanne schreef:

  Ben al een tijdje aan de sinterklaas en zwarte piet bezig. Heb te weinig tijd, maar dit jaar hangen ze volgens mij aan de muur. HEt is heerlijk om te doen en lekker dat het van die kleine figuurtjes zijn.

  ******************************************

  Fijn dat ze je zoveel plezier geven. En ja, tijd ….. Maar je hebt nog even tot 5 december, dus het zou kunnen lukken. Wel even een fotootje mailen als ze klaar zijn hé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.