Scandinavian Christmas 4

Scandinavian Christmas 4

Zie hier, blok4! Dit blok was qua applicatie iets minder werk zodat het ook wat sneller klaar was. Ik vind vooral de baard van de Kerstman zóó leuk geworden. Het is een lapje ecru kleurig vilt met daarop allemaal witte Franse knoopjes. Het effect is echt een wollig baardje.

Natuurlijk is er bij dit blok ook iets misgegaan …. zucht ….. en dat is het onderste patchwork blok. Daar is stof met streepjes in verwerkt en die heb ik zo gesneden dat ik de streepjes op geen enkele manier gelijk kan krijgen. Ook wel knap op zich … maar je hebt er niet zoveel aan. Maar ik ben vrolijk verder gegaan en een kniesoor die er op let, hij hangt tenslotte maar een paar weken per jaar aan de muur.

Ondertussen heb ik de 4 blokken aan elkaar genaaid en ben bezig met de buitenste rand.

Scandinavian Christmas 4a

comments: 6 »

6 Responses to "Scandinavian Christmas 4"

 • Gert schreef:

  Je bent goed bezig zeg. Wat wordt het al een mooie quilt! En dat foutje met de streepjes is helemaal niet erg en valt niet eens op als je het niet weet. En je weet het: in elke quilt hoort eigenlijk een foutje te zitten, anders is het te perfect, zodat het geen handwerk kan zijn. Veel plezier met de rest.

 • Petra schreef:

  Janet, je raad het nooit. Zit ik je logje te lezen en achter me op tafel ligt de Scandinavian Christmas. Ik draai me om en bekijk het patchworkblokje en bij mij is die hetzelfde als van jou. Je bent niet de enige maar het ziet er toch prachtig uit zo. Veel plezier met het maken van de rand.

  groetjes Petra

 • conny schreef:

  Hij is leuk hoor, en die streepjes…ach gewoon een charmant detail, het is immers handwerk…. Veel plezier met de rest van deze mooie quilt

 • marion schreef:

  juist leuk.allemaal andere streepjes……..
  dat vind ik leuker/persoonlijker als een strakke quilt met dit onderwerp……….
  hij is al prachtig……

 • Ik vind het leuk Janet! Heb even gespiekt hoe mijn streepje loopt. Inderdaad anders dan die van jou maar om eerlijk te zijn vind ik dat van jou zeker zo leuk!

 • Lida schreef:

  Ik heb net met veel plezier je blog zitten lezen en moet er een beetje om lachen, want mensen die veel borduren zijn meestal erg precies en dat moet bij een country quilt (en dat is dit!) niet!! Daar mag je best een beetje scheef of net niet helemaal perfect zijn! Dus gewoon doorgaan met deze schattige quilt en genieten!! Ik ga je ook gelijk volgen, want vind je borduursels gaaf! Groetjes
  Lida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.