Rommel naaidoos

Naaidoos_9

Dit is een overvolle naaidoos, gevuld met van alles en nog wat. Het was echt een verrassing wat er allemaal uit deze doos kwam.

Naaidoos_9b

Niet echt heel veel oude dingetjes, maar wel wat dingen die je niet verwacht. Het is toch wel even vreemd als je wat kantjes en bandjes opzij schuift en er kijken je ineens vier oogjes aan. Lieve oogjes, dat wel … maar ik verwacht het niet in een naaidoos.

Naaidoos_9a

Dus zoals ik al zei, veel kantjes, gehaakte randjes en kleedjes, een spintol, een rondbreinaald en heel veel kaartjes stopwol, oud en nieuw. En dan nog allemaal losse spulletjes. Dus een echte rommel naaidoos.

3 Responses to "Rommel naaidoos"

 • José schreef:

  Die gezichtjes om poppen te maken, heb ik in een ver verleden ook nog eens gedaan. Bij dit te zien komen de herinneringen boven, ook een grappig schaartje. Leuk die verrassingen…

 • els schreef:

  Leuk toch, spannend wat je allemaal tegen komt dan!!
  Groetjes Els.

 • Corrie schreef:

  Wat een enige rommelnaaidoos en wat zitten er echt mooie spulletjes in, het schaartje is heel mooi en de poppenkopjes echt schattig ik zie er een leuk stoffen lijfje aan. Wat heerlijk om dit uit te zoeken.

  ******************************************

  Het was zeker leuk om deze naaidoos helemaal door te wroeten, ik was steeds weer verbaasd over de grappige dingen die ik tegen kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.