Rolmes

Rolmes

Zo, nu is het normale leven helemaal begonnen, iedereen weer aan het werk, dus de rust is wedergekeerd.
Nu dus eindelijk eens tijd om de ravage op mijn kamer op te ruimen en eens te bekijken hoever ik ben met mijn handwerkbeurs verhaal en wat er nu nog moet gebeuren.

Er moeten ook pakketjes gemaakt worden voor o.a. de Beestenboelkaartjes, met daarin de lapjes stof voor het borduurtje en voor het kaartje zelf. Die moeten allemaal geknipt worden en dat is dus best veel werk. Ik was er al druk mee bezig toen ik bij mijn handwerkzaak dit rolmes zag. Met het idee dat het toch wel niet zou werken heb ik het wel meegenomen en wat denk je … perfect! Het is echt ideaal om mooie rechte randen te krijgen en het gaat veel sneller dan knippen.

Het kan zijn dat iedereen al op de hoogte is van dit geweldige mes en dat ik gewoon helemaal achterloop, maar ik wilde het toch even laten weten. Het lijkt me voor quiltsters helemaal handig.

comments: 2 »
januari 8, 2007 under Gereedschap, Handwerken, Quilten

2 Responses to "Rolmes"

  • Wilma :o) schreef:

    Het rolmes is inderdaad bekend bij quilsters. Het werkt ideaal!! Samen met een snijmat en lineaal snijd je zo heel wat lapjes weg!! 1 nadeel heeft het wel…..ze zijn vreselijk scherp!! Mijn duim heeft het gevoeld!!
    :o))

  • Willeke schreef:

    Hoi Ik heb pas ook zo’n mes gekocht op een beurs en inderdaad heel handig, zeker nu ik pas begonnen ben met patchwork!

    groetjes, Willeke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.