Robin Hood

Robin Hood 3

Ondanks alle drukte voor de beurs, was er zondag toch nog een heel leuk uitje. Een heel creatieve vriendin had meegeholpen aan de kleding en het decor voor de jubileumvoorstelling “Robin Hood” in  de Harmonie in Leeuwarden. Daarvoor had ze 2 vrijkaartjes gekregen en zo gingen wij dus zondag op pad. Om haar een plezier te doen vertel ik niet dat toen we op de door haar aangegeven tijd aankwamen op het station en een kaartje hadden gekocht, die trein niet reed … de volgende kwam pas een half uur later en dan waren we te laat geweest. Vriend gebeld en die was zo lief ons te brengen. Maar dit vertel ik dus niet.

Robin Hood 1

Ik had geen idee wat ik moest verwachten want had er niks van gehoord of gezien, dus het was een grote verrassing. En wat was het een geweldige verrassing! Echt een ontzettend leuk stuk met heel veel bekende gezichten. Viggo Waas, Frank Lammers, Wende, Paul van Vliet, Eric van Muiswinkel, Ali B en zo nog een paar. Op het eerste gezicht een bij elkaar gezocht zootje, maar het klopte helemaal.

Op de foto hierboven zie je heel vaag (foto gemaakt met mobieltje in een donkere zaal) de bomen waaraan mijn vriendin o.a. heeft meegeholpen. De stammen zijn van aan elkaar genaaide jute zakken en de bladeren zijn groene kledingstukken. Heel mooi effect.
En hieronder zie je het mooie kleed waarmee de dames op het podium zogenaamd aan het borduren waren. Het zijn allemaal geborduurde dingen van de kringloop e.d. die aan elkaar genaaid zijn, mooi hé.

Echt even een heerlijk middag uit, zeker voor herhaling vatbaar, al bekijk xc3xadk dan wel hoe laat de treinen gaan. (maar ook dit heb ik niet gezegd…) Bedankt!

Robin Hood 2

comments: 1 »
februari 23, 2011 under Borduren, Eropuit, Familie en vrienden, Handwerken

One Response to "Robin Hood"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.