Quiltles 2

Quilt_les_2a

Yeah! De scan is achter de rug en al met al viel het heel erg mee. Doordat ik het de eerste keer door de scan toch wel zo nu en dan erg benauwd had gehad, ben ik nu even naar de dokter geweest voor een rustgevend pilletje. En dat werkte perfect, het enige nadeel is dat ik nu nog zo min als pudding ben, maar dat heb ik er graag voor over. Nu is het wachten op de uitslag.

Quilt_les_2b

Gisteravond de 2e quiltles gehad en hierboven kun je zien hoever ik ben gekomen, we hebben weer een beetje veel zitten kletsen en dan gaat het niet zo hard als je zou willen. Bij het laatste blokje van driehoekjes zitten de puntjes bijna perfect tegen elkaar aan, al doende leert men dus echt!

comments: 2 »
oktober 25, 2007 under Gezondheid, Handwerken, Quilten

2 Responses to "Quiltles 2"

 • Corrie schreef:

  Sterkte met het wachten op de uitslag Janet, dat is soms niet makkelijk en ook al ben ik niet erg claustrofobisch (gelukkig maar), ik ben altijd weer bang dat is een astmahoestbui krijg als ik in zo’n ding lig. Gelukkig hoeft het niet vaak, maar ik zie er ook altijd tegenop.
  Ik ben zo benieuwd hoe je quilt uiteindelijk gaat worden, want dit zijn zo helemaal jouw kleuren, heel fijntjes en mooi en vrolijk ook.

 • Annelies schreef:

  Ik ben niet claustrofobisch. Ben een keer in een scan geweest en vond het toch ook benauwend.
  Keurig hoor, die puntjes zo tegen elkaar.

  ******************************************

  Hat plafond zit wel erg dicht bij je neus, maar met een rustgevend pilletje gaat het dus prima, gelukkig.
  Ja het lukt steeds beter met de puntjes, maar het is wel een kunst op zich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.