Pakketje met mooie inhoud

Cadeau_pamela_4
Deze week kwam de postbode alweer een onverwacht pakketje brengen! Het kwam van Pamela, waar ik al eerder mooie dingetjes van kreeg. Deze keer stuurde ze me een aantal mooie kantjes, bandjes en koordjes, waar ik altijd erg blij mee ben en waarvoor ik nu zelfs een speciaal kastje heb ingericht, maar dat laat ik later nog eens zien.
Cadeau_pamela_4b

Verder zat er ook nog dit lieve kleine naaisetje in! Aan de binnenkant van het deksel staat een stempel van P. Hogervorst Manufacturen Pijnacker. Ik heb meer van dit soort naaisetjes, maar ze zijn allemaal een stuk groter, dus dit is echt het kleine zusje. Hieronder zie je haar naast 1 van haar grote broers.

Pamela, je heb me weer heel erg verwend en het is altijd heerlijk om zo’n pakketje uit te pakken en alle schatten te ontdekken. Je hebt me weer erg blij gemaakt, bedankt!  Cadeau_pamela_4a

Nog even over het logje van gister. Ik vergat te vermelden dat er natuurlijk ook een Holland patroon verloot gaat worden, je kunt daarvoor reageren op het berichtje van gister.
Fijn weekend!

2 Responses to "Pakketje met mooie inhoud"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.