Oktober

Buttons

En daar was oktober alweer! En daarbij de nieuwe aanbieding, freebee en natuurlijk niet te vergeten, de verloting van de maandaanbieding, maar daarover later meer.

De aanbieding van deze maand is het patroon “Buttons” wat je hierboven op de foto ziet. Het is gemaakt met Weeks Dye Works en DMC garen en er zijn een paar schattige oude knoopjes in verwerkt. Van die knoopjes die iedereen nog wel heeft liggen. Het is ook een leuk patroon voor op een knopendoos. Stof en garen (WDW) zijn er weer los bij te bestellen en bij het patroon zit een conversietabel voor DMC.

De freebee is deel twee van de “Boswandeling met opa“.

Freebee_boswandeling_geb

Dan natuurlijk de verloting, jullie kennen de regels van het spelletje nu onderhand vast wel, maar nog even voor de nieuwkomers: Reageer op dit logje en noem een cijfer tussen de 0 en 100. Let er wel even op of het cijfer wat je wilt noemen nog niet eerder genoemd is.
Maandag maak ik de winnaar bekend, die dan z.s.m. het patroon met stof en garen (WDW) thuis gestuurd krijgt. Iedereen veel succes!

Ik krijg veel vraag naar losse rolmaatjes en bedeltjes voor de rolmaat patroontjes. Ze zijn los verkrijgbaar. De bedeltjes Roos en Vingerhoed kosten € 1,25 p/stuk en de rolmaatjes zijn € 1,50 p/stuk. Bestel de extra bedeltjes en rolmaatjes meteen bij je bestelling of mail me even. Kijk voor meer informatie bij de rolmaatpatroontjes.

comments: 26 »
oktober 1, 2008 under Borduren, Freebees, Give Away, Handwerken, NenneDesign

26 Responses to "Oktober"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.