O ja!

Ms_fonds

Niet vergeten!!!!! Deze week collecteert het Nationaal MS Fonds weer.

Er is een beetje verwarring ontstaan door een radiospotje van de Stichting MS Research die daarin aangeven dat ze niet collecteren. Dit klopt half en half ook wel, maar niet helemaal. Ze zijn nl één van de goede doelen van het Beatrix fonds en die collecteren natuurlijk wel.

Er is ook wel een groot verschil tussen de twee. Het Nationaal MS Fonds, waar ik voor collecteer, doet heel veel voor MS patiënten. Ze geven allerlei soort informatie over bijvoorbeeld hulpmiddelen en medicijnen maar ook kunnen ze je helpen bij andere problemen zoals bijvoorbeeld juridische. Verder doen ze veel onderzoek naar dingen die het leven van een MS patient een beetje makkelijker maken.

Stichting MS Research finaciert onderzoeksprojecten en is daardoor ook zeker onmisbaar!

Ik vind het allebei erg belangrijk en heb gekozen voor het Nationaal MS fonds, dit omdat ik weet dat je als MS patiënt ineens met heel veel vragen komt te zitten en het heel fijn is dat je dan ergens terecht kunt.

Vandaag dus even twee berichtjes om toch nog even te zeggen: GEEF GUL!

comments: 0 »
november 17, 2008 under Gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.