Nog een verjaardagscadeautje!

Cadeautje_isa_1

Vrijdagmiddag kwam mijn nichtje Isa me nog even een bezoekje brengen. Ze wilde al veel eerder komen, maar door de vermoeidheid en drukte van mijn kant lukte het maar steeds niet. Maar vrijdagmiddag dus eindelijk wel!

Cadeautje_isa_1a

Bij een bakje koffie en warme chocolademelk pakte ik het mooie cadeautje uit wat ik van haar kreeg en hiernaast zie je wat erin zat. Een heel mooi beschermengeltje gemaakt van Obsidiaan! Op het kaartje wat erbij zat staat:

Cadeautje_isa_1b

“Obsidiaan brengt licht in ons dagelijks leven. Wij leren bewuster te leven. Hij laat ons fouten in ons leven inzien en beschermt ons tegen valse vrienden, gevaren en negatieve invloeden. Verder werkt hij op ons afweersysteem en beschermt ons tegen allerlei infectieziekten”

Ik denk dat het nu wel goed moet komen met me. Ik houd in ieder geval het engeltje dicht bij me in de buurt. Dankjewel lieve Isa voor dit mooie cadeau, je weet wel precies wat ik leuk vind!

comments: 4 »
november 10, 2008 under Cadeautjes, Familie en vrienden

4 Responses to "Nog een verjaardagscadeautje!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.