Nog een paar foto’s van het witte huis.

Huis_2008_a

Hier zie je de kast met de hele verzameling handwerkspulletjes. En natuurlijk de schaapjes, het gebreide konijn, de gebreide pop en de Tilda pop. Op de bovenste plank zie je de mappen met oude Ariadne’s en verder natuurlijk veel naaidozen.

Huis_2008_b

De boeken zijn ook weer afgestoft en op hun plekje gezet. Op de bovenste plank staan 3 Verkade plaatjes albums en op de derde plank van boven staan de boeken met onze namen.
Huis_2008_e

Erg leuk om ze allemaal weer eens door de handen te hebben. Ik heb ook een krat vol naar de kringloop gebracht. Eigenlijk wel zonde, maar er moest een beetje ruimte gemaakt worden voor nieuwe boeken. En zo maak ik er misschien weer iemand anders blij mee.

comments: 1 »
januari 21, 2008 under Huis en Tuin

One Response to "Nog een paar foto’s van het witte huis."

  • Corrie schreef:

    Nou was ik er toch van overtuigd dat ik op dit logje al had gereageerd, maar ik zie ook weer een foto die ik eerst niet zag, nou ik zal wel een beetje wazig zijn vandaag. Een heerlijk hoekje met al die mooie naakistjes en andere dierbare spulletjes en ik heb de naam van je geliefde dus verkeerd geschreven. Ik dacht met een dubbele “e”. Slordig van me! Het zal de kerstdrukte geweest zijn. Boeken wegdoen is altijd moeilijk, maar wat groeit dat toch snel aan. Wij moeten ook nodig weer aan de slag, de kasten puilen uit. Wat staat er een prachtig keramiek setje op de tafel!

    ******************************************

    Ik vind het ook erg fijn dat alles weer een plekje heeft gevonden en dat alles lekker opgeruimd is. Op de tafel staan 2 oude koekdozen en een klein bonbon schaaltje. Ook iets wat ik verzamel, koekdozen, ik laat ze binnenkort wel eens zien! Alvast veel succes met het opruimen van de kasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.