Nog één nachtje slapen …..

Kerst_2008_esther

….. en dan is het kerst. De boodschappen zijn in huis, de cadeautjes zijn gekocht en de rust is wedergekeerd. Dus eindelijk deze week even tijd voor mijn weblog.

Kerst_2008_naomi

Voor mijn drie lieve vriendinnetjes heb ik ook nog een klein cadeautje kunnen maken voor de kerst. De laatste heb ik vanmiddag nog gebracht dus het was nog net op tijd!

Kerst_2008_hinke_2

Het patroontje komt uit het kerstnummer van vorig jaar van mijn favoriete Australische blad “Australian Homespun”. Voor de achtegrond heb ik molton gebruikt en voor een hanger ben ik het bos in gedoken om wat mooie takken te zoeken.

Kerst_2008_ik

Ook hier kwam m’n verzameling oude knopen weer van pas. De laatste die je ziet heb ik voor mezelf gemaakt, ik vond het zo leuk dat ik er zelf natuurlijk ook eentje moest hebben. En daarbij komt dat het ook nog erg leuk werk is, dus dan is het ook helemaal niet vervelend om er vier te maken.

Nu gaan de lekker warme slofjes aan en de voetjes even omhoog en ga ik lekker genieten van de aankomende dagen en ik hoop jullie ook!

“Er zijn slechts twee manieren om je leven te leven:
Doen alsof niets een wonder is,
en doen alsof alles een wonder is.
Ik geloof in de laatste manier”

Albert Einstein

Ik wens iedereen hele warme kerstdagen met veel liefde en gezelligheid!

Kerstwens_2008_1

10 Responses to "Nog één nachtje slapen ….."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.