Nog een keertje Carp

Garenkastje Priscilla Carp
                                                                            Foto’s: Priscilla Butterhof

Naar aanleiding van mijn vorige berichtje over het garenkastje van Carp, kreeg ik de volgende reactie van Priscilla:

“Wat een leuk kastje ,helemaal de info over Carp fabriek er bij .Ben zelf ook in het bezit van een zeer bijzonder kastje (kast) van carp .Het is een horizontaale houten draaikast met ruitjes en allemaal vakje .Je moet het steeds een stukje draaien om de bovenste klep te kunnen openen.Heb het kastje afgelopen zomer gekocht van een man in den Haag.En ben er erg blij mee.”

Ik kon het niet laten haar te vragen naar een foto, want het maakt me erg nieuwsgierig. En hier boven zie je dus haar mooie kastje. Het is de eerste keer dat ik dit soort kastje zie en ik dacht dat ik toch alles al bijna gezien had … Ook van andere merken is het me niet bekend.
Het kleine lichtblauwe kastje wat je er naast ziet, laat me helemaal groen zien van jaloezie, het is namelijk een kastje van Koh-I-Noor, een van mijn favoriete merken.

Hartelijk bedankt voor de mooie foto’s Priscilla en heel veel plezier met je mooie verzameling!

comments: 5 »
februari 3, 2011 under (Garen)kastjes, Oude handwerk spulletjes

5 Responses to "Nog een keertje Carp"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.