Nog een cadeautje???

Cadeau_marry_timmer_1_3
Jazeker, nog een cadeautje!!! Wat een verwennerij toch de laatste tijd, ik ben helemaal in de wolken met alle mooie verrassingen van de laatste tijd.

Cadeau_marry_timmer_1a

Al dit moois kreeg ik van Marry Timmer. Het zijn mappen van haar opleiding kostuumnaaien en couture en een aantal patroonbladen. Erg mooi om te zien hoe het allemaal tot in detail is uitgewerkt, er zitten zelfs nog losse kleine patroondelen in.
Cadeau_marry_timmer_1b

Rechts zie je een voorbeeld van een afbeelding van een jurk met daarnaast de patroondelen, helemaal in het klein uitgewerkt. En zo zitten er nog veel meer in de map.
Cadeau_marry_timmer_1c

Ik heb met bewondering de mappen door zitten bladeren en ook wel met een vleugje jaloezie, want wat had ik dit ook graag gedaan vroeger. Maar zo denk ik er nu over, vroeger dacht ik heel anders Cadeau_marry_timmer_1d
Natuurlijk kan ik het nu nog gaan doen, maar als voorbeeld heb ik mijn vriendin die op dit moment met zo’n cursus bezig is en heb dus gezien hoe ontzettend veel werk het is en hoeveel tijd erin gaat zitten. En ja, je moet keuzes maken in het leven, want de tijd om alles te doen wat ik wil, is er nu eenmaal niet.
Maar dat geeft ook niet ik kan heerlijk genieten van de mappen en patronen van Marry en vind het helemaal geweldig dat ze het aan mij heeft gegeven. Bedankt Marry!
Cadeau_marry_timmer_1e

4 Responses to "Nog een cadeautje???"

 • Els schreef:

  Wat leuk dat jij ze gekregen hebt.
  Ik heb ze ook nog van mijzelf, maar die bewaar ik.
  Groetjes Els

 • Elza schreef:

  Alweer een schat erbij, wat leuk dat je weer een cadeautje gekregen hebt.
  Groetjes en een goed weekend. ELza.

 • Corrie schreef:

  Dat is weer een heel bijzondere aanvulling voor je museum en ik weet ook hoeveel werk er in gaat zitten om patroon te tekenen en zelf kleding te maken, mijn schoondochter doet dat nu ook en ik heb er grote bewondering voor.

 • Janet schreef:

  @ELS, dat kan ik me heel goed voorstellen
  ELZA, ik wordt de laatste tijd overladen met cadeautjes, maar je hoort mij niet klagen
  CORRIE, ik heb er ook zeker bewondering voor, zoveel werk ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.