Nog een Award!

AwardJeetje, ik heb nog een Arte Y Pico Award gekregen en wel van Lisette, dankjewel lieve Lisette! Wat voel ik me vereerd …

Morgen moet ik weer door de MRI. Het is een half jaar geleden dat ik de laatste heb gehad. Die was zo positief dat ik wel tijdelijk mocht stoppen met de (vervelende) medicijnen. Ik heb 5 jaar lang om de dag moeten injecteren en ik was het even helemaal zat en daarbij kreeg ik onderhuidse verhardingen, dus ik was/ben erg blij met deze "prikvakantie".

Maar nu is het natuurlijk wel erg spannend. Sowieso de MRI in combinatie met mijn claustrofobie, maar ik heb dezelfde fijne kalmerende pilletjes die ik de vorige keer ook gebruikt heb en die aardig goed gewerkt hebben. Maar nog spannender is natuurlijk de uitslag, wat zou er het afgelopen half jaar zonder medicijnen gebeurd zijn? Ik heb goede hoop en ga ervan uit dat er niks veranderd is, maar denk maar even positief met me mee, dat kan vast geen kwaad!

comments: 14 »
april 7, 2008 under Algemeen

14 Responses to "Nog een Award!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.