Nieuwe site NenneDesign bijna klaar!

Schermafdruk nieuwe NenneDesign site 1

Achter de schermen wordt heel hard gewerkt aan de nieuwe NenneDesign webwinkel. Gelukkig wordt al het ingewikkelde werk gedaan door 2 lieve en héél handige vrienden, want dat gaat mij écht niet lukken!

Ik mag de winkel “inrichten” en dat is best leuk werk, al is het ook wel heel veel werk. Maar alles nadert nu toch bijna het einde, aan de laatste loodjes wordt gewerkt.

Mijn oude winkel was in de loop der jaren zo volgelopen en daardoor heel onoverzichtelijk geworden. Ik wilde nu heel graag een mooie, simpele en overzichtelijke site. En ik denk dat dat aardig gelukt is.

Op de foto boven zie je de startpagina van de winkel, waar je alle producten ziet. Maar voor handig zoeken kun je het menu rechts gebruiken. Ook kun je je rechtsonder weer inschrijven voor de nieuwsbrief.

Schermafdruk nieuwe NenneDesign site 2

Zo ziet een pagina van een product eruit. Je ziet hier een product beschrijving en je kunt kiezen voor bijvoorbeeld een geprint patroon of PDF. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het maken van digitale bestanden (PDF) van bijna alle borduurpatronen.
Digitale patronen hebben zo zijn voordelen, ze zijn goedkoper en je hebt ze (per mail) een stuk sneller in huis. Ook hoef je niet het hele patroon uit te printen als je dat niet wilt en dat scheelt weer veel papier.

Schermafdruk nieuwe NenneDesign site 3

Van alle FreeBees heb ik PDFjes gemaakt, zodat ze een stuk makkelijker zijn te downloaden en uit te printen.

Ook heb ik een aantal oude NenneDesign patronen die als geprint patroon uit de collectie waren, toch in ere hersteld en ze een speciaal plekje gegeven in de Sale hoek. Je kunt ze daar vinden, alleen als PDF, voor een spotprijsje van € 1,99 per stuk!

Ik hoop zeer binnenkort te kunnen melden dat de nieuwe site online is. De abonnees van de nieuwsbrief krijgen daarover natuurlijk ook bericht.

Schermafdruk nieuwe NenneDesign site 4

 

 

comments: 0 »
juli 28, 2014 under NenneDesign, Sneak preview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.