Nieuwe naaimachine!

Pfaff
Hier is ie dan, mijn nieuwe naaimachine!
Het is een Pfaff quilt expression 2046 geworden en hij is helemaal geweldig. Waar ik heel blij mee ben is het IDT-systeem, dus “Ingebouwd Dubbel Transport”, voor een gelijkmatig stoftransport van onder én boven. En dat vond ik één van de belangrijkste dingen aangezien ik met mijn oude naaimachine altijd wel een stukje stof ergens over hield. Hieronder een stukje over de naaimachine.

PFAFF Quilt expression 2046

Computer gestuurde Pfaff naaimachine met een hoop functionele steken, quilt- en siersteken. De machine is uitgerust met IDT (ingebouwd dubbelstof transport) een duidelijke display, automatische draadinrijger, snel spoel systeem en tip toets bediening voor een groot bedienings gemak. Het roterende wiel geeft u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk door de machine zijn stekenpakket heen te lopen ook met het programmeren van namen in een van zijn 6 geheugens een hulpmiddel bij uitstek. Heeft naast de traditionele knoopsgat en oogknoopsgat ook nog het knoopsgat voor rekbare stoffen, een alfabet wat gecombineerd kan worden met siersteken en opgeslagen kan worden in een van zijn 3 geheugens. Snel toetsen voor: automatisch afhechten, spiegel functie, halveren snelheid en naaldstop onder of boven. Een elektronisch voetpedaal zorgt voor een sterke doorsteekkracht van de naald ook bij langzaam naaien. Machine wordt geleverd compleet met accessoires en harde kunststof kap.

Steken

181 steek programma’s
22 functionele steken.
4 knoopsgat.
20 satijn steken.
2 kruis steken.
2 quilt steken.
3 zoom steken.
2 alfabet incl. cijfers.
1 oog.
6 geheugens.
Sensor gestuurde knoopsgaten.
comments: 6 »
mei 21, 2007 under Gereedschap, Handwerken, Naaien

6 Responses to "Nieuwe naaimachine!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.