Nieuw kastje en nieuwe vloer

Garenkastje DMC Twee jaar geleden kocht ik een DMC garenkastje en nam het in gebruik voor mijn quiltstofjes. Op de achtergrond links zie je het staan. Rechts, het bovenste kastje, is zo'n zelfde maar dan met 3 laatjes. Daaronder nog eentje, maar dan van lichter hout en met de bekende bel erop.
Ze zijn zo ideaal voor quiltstofjes door de plastic laatjes, je ziet meteen de kleur (ik sorteer de stofjes op kleur) en hebt zo altijd het goede laatje. Maar ze werden wel wat vol ….
Vandaag bracht de postbode mijn nieuwste aanwinst, eenzelfde kastje als links op de achtergrond, dus ik kan weer even vooruit. Als straks mijn kamer weer iets minder een ravage is, ga ik lekker alles uitzoeken en opnieuw inrichten, ik laat het resultaat dan vast nog wel zien.

Laminaat overloop 20110818 Ondertussen ligt de laminaatvloer op het overloop, dus dat gaat de goed kant op. Het is dezelfde vloer als ook op mijn kamer licht, mooi donkerbruin. Nu nog wat schilderwerk en de plinten er weer op en dan kan eindelijk de kast weer op z'n plek en kan ik beginnen met schoonmaken en herinrichten. Ik kan niet wachten …

comments: 2 »
augustus 18, 2011 under Oude handwerk spulletjes, Verzameling

2 Responses to "Nieuw kastje en nieuwe vloer"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.