Naamgedicht

Naamgedicht_ian

Mijn oudste tante-zegger zit nu in de tweede klas van het gymnasium en is dus al een puber, maar wel een hele lieve.

Toen ik vorig jaar oktober jarig was, kreeg ik van zijn jongere broertje en zusje een hele mooie tekening. Hij zat toen net in de brugklas en dan ben je voor tekeningen natuurlijk veel te oud. Dus na de 2 mooie tekeningen kreeg ik van hem dit naamgedicht … ik was er helemaal stil van en moest even een paar keer slikken en met m’n ogen knipperen. Vooral niet gaan huilen want wat moet je nu als puber met een huilende tante!

De eerste letters van de regels vormen weer mijn naam. Het staat nu ingelijst op mijn kamer en ik kijk er regelmatig even naar.

comments: 4 »
oktober 5, 2007 under Cadeautjes, Familie en vrienden

4 Responses to "Naamgedicht"

 • Carla Meysembourg schreef:

  nou Janet je bent wel verwend geworden. Heel knap bedacht van je neefje. Het talent zit zeker in de familie? Veel plezier ermee en dan voor binnenkort? hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. (Weet de datum niet?) Hoop dat het niet al te vroeg gefeliciteerd is? Groetjes Carla uit luxbg.

  ******************************************

  Nee nog een paar weekjes, het is de 22ste, dan mag ik weer kadootjes uitpakken (hoop ik :))

 • lynda schreef:

  Hoi janet,ik kan me voorstellen dat je dan even moet slikken.Wij zijn ook jankers en mijn zoon weet de tranen te voorschijn te halen met suprise avond.Hij heeft twee jaar geleden voor mijn moeder een geweldig gedicht gemaakt.Zo knap.Dit verwacht je helemaal niet van ze.Goed bewaren he?Leuke aankopen heb je gedaan op de handwerkbeurs.

  ******************************************

  Het is ook wel heel speciaal en ik zal het zeker goed bewaren en hem later vast nog wel eens de gek aansteken met het woord Rilgelreus!

 • Joke schreef:

  Wat ontzettend lief!

 • Corrie schreef:

  Pubers zijn vaak zo geweldig creatief en dat jouw neef zich zo kan en durft te uiten vind ik bijzonder ontroerend. Ik vind pubers vaak zo leuk om mee om te gaan, je kunt zo heerlijk met ze lachen en ook zéér diepzinnig praten als ze je vertrouwen. Dit is zó’n lief cadeau.

  ******************************************

  Ik ben er ook erg blij mee en ook met hem trouwens, het is een hele lieve jongen met ontzettend veel gevoel voor humor en daar hou ik wel van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.