Mooi weer, even stil…

Tuin_0508_1

Het is op deze mooie dagen een beetje stil op mijn weblog … en dat is omdat ik heerlijk aan het genieten ben van het mooie weer! Er ligt al een hele tijd een stapel boeken op me te wachten die ik heel graag wil lezen, maar waar ik nooit aan toe kom. Mede doordat ik toch wel veel tijd kwijt ben met achter de computer zitten. Dat beperk ik nu tot een minimum, ik beantwoord mailtjes en zorg natuurlijk dat de bestellingen de deur uit gaan, maar verder is mijn computertje uit.
En ik zit heerlijk op mijn mooie nieuwe tuinset tussen al het groen wat zich ineens in volle glorie laat zien, natuurlijk met een boek van de grote stapel.
Of even lekker op het water, waar het nu zelfs ook al druk is, maar toch wel heerlijk rustgevend.

Varen_0508_1

En vandaag staat heel toepasselijk op de scheurkalender:

Lotus_2“Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.”
De Dalai Lama

Ik zie jullie vast snel weer, en wens iedereen in de tussentijd hele fijne warme dagen toe!

comments: 3 »
mei 8, 2008 under Algemeen, Eropuit

3 Responses to "Mooi weer, even stil…"

 • Karoeza schreef:

  Groot gelijk, hier ook de zomer in de bol dus niet veel tijd achter de computer! Heerlijk even wat meer rust.
  Geniet van het lekkere weer!

  ******************************************

  Ik heb heerlijk genoten en geniet nog steeds! Het weer gaat vanaf morgen weer wat veranderen, dus dan is de computer weer wat vaker aan de beurt.
  Jij ook nog lekker genieten hé!

 • Joke schreef:

  Leuke tuinset!!! Geniet er lekker van!

 • Corrie schreef:

  Het is overal een beetje stiller op de blogs en dat is maar goed ook met dit mooie weer. Alleen voor de proestende ne niezende bloggers is het nog wel eens gezellig om even langs te lopen bij de diverse blogs. Heerlijk om je nieuwe, mooie tuinset zo in te kunnen wijden Janet.

  ******************************************

  Heerlijk dat mooie weer van de afgelopen tijd en al was ik ook niet geheel vrij van een verkoudheidje, ik heb heerlijk in m’n tuintje gezeten met een stapel boeken. Het mooie boek wat ik van jou kreeg, heb ik helemaal uit kunnen lezen, dankjewel voor de magische momenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.