Met nog meer tegelijk bezig

Tulp
Toch met nog iets anders begonnen. Op de handwerkbeurs heb ik nog de nieuwste kleurtjes van “The Gentje Art” gekocht en die kwam ik met opruimen van mijn bureau weer tegen. Toen schoten me de ontwerpjes van de tulp en narcis, die ik een tijd geleden had gemaakt, te binnen. Ik had er nog steeds geen kleuren bij kunnen vinden, maar nu dus wel. En dan moet ik er ook meteen mee beginnen, dus vandaar nu met 3 dingen tegelijk bezig.

comments: 1 »

One Response to "Met nog meer tegelijk bezig"

  • evelyne schreef:

    wat een mooie lieve kleurtjes!….

    ******************************************

    Ja mooi hé, helemaal voorjaar!

    Groetjes Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.