Meet myn Heit …

Pa_school
… Harm Rozenberg.
Al eerder in dit logje schreef ik over mijn vader, hij werd toen “Waterpoorter”. Daarin schreef ik al wat hij allemaal voor de stad Sneek doet.
Volgend jaar verschijnt er een DVD “De mens achter …” gemaakt door Alex de Boer waarop een interview met mijn vader komt te staan. Vanochtend heb ik even gekeken naar een klein stukje van het interview wat nu hier te zien is (even links op “Harm Rozenberg” klikken) en dat emotioneerde me wel. Zoals je zult zien heb ik dat “gesnotter” niet van een vreemd
Het is een erg open en eerlijk interview en dat vind ik fijn, want vaak kennen mensen mijn vader maar heel eenzijdig, terwijl er toch ook nog andere verhalen zijn die zijn en mijn leven hebben beïnvloed.
Hij heeft een goed hart, die ouwe van mij!

comments: 4 »
oktober 2, 2009 under Familie en vrienden

4 Responses to "Meet myn Heit …"

 • Carla Meys... schreef:

  Hallo Janet, dit is een hele mooie hulde aan je vader, heel emotioneel.Je zal wel trots op hem zijn. Hoop dat je hem nog lang mag behouden. Geniet er maar van. Dank je wel dat we dit met jou mogen delen. lieve groetjes uit luxemburg.
  Carla M.

 • Ines schreef:

  Wat mooi Janet, wat een markante man is jou vader en dat snotteren is gewoon lief, ik kon vroeg samen met mijn vader op de bank zitten snotteren bij een mooie film of een toneelstuk.

  Groetjes
  Ines

 • Corrie schreef:

  Ik zou familie kunnen zijn ben Janet, ik zit nu ook met tranen in mijn ogen te snotteren.
  Wat een prachtig stukje film en hoe heerlijk trots kun je zijn op je vader, wat een geschenk dat je je ouders nog beide hebt Janet.
  Een man met een zacht hart en een mooie kop, net als jij!

 • willy schreef:

  Janet wat een speciale opname van je vader. Heel open, eerlijk en gevoelig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.