Liefde in de tuin

Tuin_0408_1a

Ik ben de afgelopen mooie dagen druk in de tuin bezig geweest. Alle rommel opruimen, plantjes die de winter niet hebben overleeft weggooien, onkruid wieden, nieuwe plantjes in potten zetten, alles goed bemesten en het gewoon weer een beetje gezellig maken.

Tuin_0408_1b

En woensdag kwam de postbode met een pakketje … Ik kom regelmatig op de weblog van Fleur en sta dan versteld, niet alleen van de mooie beren die ze maakt en de dingen die ze schrijft, maar ook doordat ze op een hele onbaatzuchtige manier ieder aanlopertje en ander diertje dat hulp nodig heeft, onder haar vleugels neemt. Ze gaat er mee naar de dierenarts als ze ziek zijn en zorgt dat ze alles krijgen wat ze nodig hebben en natuurlijk heel veel liefde. Maar zo’n dierenarts bezoekje is niet goedkoop en mede daarom is ze de mooie harten gaan verkopen.
Tuin_0408_1c

Toen ik dit logje dan ook las, kon ik niet wachten om ze te bestellen en haar zo een beetje te kunnen helpen.
Donderdag kwam het pakje dus en kon ik de mooie harten uitpakken. Speciaal voor mij had ze nog een klein hartje gemaakt van hele fijne buigzame takjes en er zat een hele lieve persoonlijke brief bij. Ik ben er ontzettend blij mee en heb de harten meteen in mijn zithoekje opgehangen, ik kijk er regelmatig even naar en krijg dan een blije glimlach op mijn gezicht. Dankjewel Fleur voor dit mooie cadeau …

Terwijl ik dit berichtje schrijf, is het gaan regenen, maar op de foto’s zie je het resultaat tot nu toe, in het zonnetje. Van mij mag de zomer beginnen!

Tuin_0408_1d Tuin_0408_1e

comments: 5 »
april 24, 2008 under Cadeautjes, Huis en Tuin

5 Responses to "Liefde in de tuin"

 • Petra schreef:

  wat ziet het er supergezellig uit!!! ik ben ook bezig om het balkon gezellig te maken. Mooi iniatief idd…die harten en ze hangen prachtig!!

  ******************************************

  Heerlijk hé, om met dit weer lekker buiten bezig te zijn. De harten zijn voor een heel goed doel en ze zijn ook nog erg mooi!

 • Janet, dank je wel.
  De harten hangen zeker leuk op deze muur.
  En zie, dat je in je tuin ook al leuke kastjes hebt staan.
  Staat heel gezellig.

  ******************************************

  De harten maken het heel gezellig. Het kastje is eigenlijk gewoon een rek van Ikea wat mijn schoonmoeder weg zou doen. Ik heb het geverfd met grondverf dus het is niet echt weerbestendig, maar het was ook bedoeld als tijdelijke oplossing. Later kreeg ik er nog een stuk bij en zo is het een bijelkaar gezocht rommeltje, maar het staat wel al bijna 4 jaar!

 • katrien schreef:

  Wat ziet jou tuin er ook gezellig uit.Hopelijk hebben we een mooie zomer en kun je lekker veel genieten van je tuin.

  ******************************************

  Het is niet zo groot, maar groot genoeg. Zo is het wat minder onderhoud.
  Ik hoop ook zeker op een mooie zomer, heerlijk buiten zitten met een boek of een borduurwerkje…..

 • MarianneD schreef:

  Goede actie van Fleur he?Bij mij hangen de harten ook op het terras..Het ziet er bij jou trouwens ook gezellig uit,zullen we een bakkie doen…?

  ******************************************

  Ja zeker weten! En wat heb jij ook een fijne tuin, mooi ruim allemaal. En je hanepoot probleem ken ik ook! Ben net gister bezig geweest om heel voorzichtig weer een stuk tuin van te ontdoen …. voor zolang het duurt ….
  Een bakje lijkt me gezellig, bij jou of bij mij ….?

 • jose schreef:

  Wat lief aan de muur, en nog voor een goed doel ook.

  ******************************************

  Ja leuk hé, twee vliegen in één klap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.