Lief vlopje

Cadeautje_pa_en_ma_08_1

Natuurlijk kon ik gister nog niet laten zien wat ik voor mijn ouders trouwdag had gemaakt, we gingen n.l. pas ’s avond naar ze toe. Maar ik heb vantevoren even een paar fotootjes gemaakt!

Cadeautje_pa_en_ma_08_1e

Het cadeau wat ik samen met m’n zus gaf, waren kaartjes voor de musical Sunset Boulevard, compleet met diner en ander lekkers. Ze worden dus de hele avond verwend.

Cadeautje_pa_en_ma_08_1c

Ik vond het simpele envelopje waar de kaarten inzaten net te simpel en bedacht dat er iets moois omheen moest. En hier zie je wat het geworden is.

Cadeautje_pa_en_ma_08_1b

Het patroontje van Sue en Billy komt uit een Japans handwerkboek en de mooie bloemen zijn van Leanne’s House. Alles is gemaakt van zachte flanel stofjes met een laagje vilt ertussen. Alles met festonsteekjes vastgezet en zo is het een heel lief vlopje geworden. Het hoort dus ook echt thuis bij mijn ouders, die al 45 jaar lief en leed delen!

Cadeautje_pa_en_ma_08_1a

comments: 13 »
november 21, 2008 under Appliceren, Borduren, Cadeautjes, Handwerken, Naaien

13 Responses to "Lief vlopje"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.