Leuk kadootje

Garenblikje

Afgelopen weekend had ik via marktplaats nog een paar handwerkmappen gekocht. Ze waren van een mevrouw in Workum, lekker dichtbij dus makkelijk op te halen en dat scheelt weer een hoop verzendkosten. Maar het werd me zelfs nog makkelijker gemaakt. Ze moest zelf toevallig naar Sneek en wilde de mappen ook wel even langs komen brengen, helemaal geweldig. Dus om 11 uur gisterochtend stond ze met een volle tas voor de deur en ze bleek nog een verassing te hebben. Een oud blikje van haar moeder met daarin allemaal kartonnetjes met garen en ook nog 2 houten klosjes. Het is niet iets om te gebruiken maar aangezien ik gek ben op, om oneerbiedig te zeggen, “oude rotzooi” ben ik er erg blij mee.
Dus lieve mevrouw uit Workum, ik weet niet of u mijn weblog leest, maar nogmaals heel erg bedankt voor de moeite en het leuke kadootje!

Garenblikje_2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.