Leanne's House BOM Quilt deel 8

Leanne's House Block of the Month Quilt 8

15 oktober 2009 heb ik voor het laatst iets gedaan aan mijn Leanne's House BOM Quilt …. 2009! Het lijkt ook helemaal nergens op.
Vorige week kwam mijn vriendin E. op een avondje even langs. Ze heeft mooie stofjes gekocht en wil voor haar kleine meid een quilt gaan maken met stichery. Aangezien ik wel een "paar" boeken heb, zijn we druk gaan bladeren, op zoek naar leuke patroontjes.
Maar zo kwamen ook de patroontjes van deze quilt voor het licht en ben ik vrijdag weer met een blok begonnen. Aangezien het druilerige herfstweer schreeuwde om te gaan handwerken ben ik afgelopen weekend heerlijk doorgegaan, ik had ineens de smaak weer te pakken.
Nu zitten alle blokken in elkaar en ben ik met blok 4 bezig met de stitchery, na alle kruissteekjes van de laatste tijd ook wel weer een fijn werkje.

Mijn werk werd ook erg goed in de gaten gehouden …
Kereltje naaimachine
…. van veraf ….

Kereltje naaimachine1
…. van dichtbij ….

Kereltje naaimachine3
…. van links ….

Kereltje naaimachine2
…. en rechts ….

Kereltje naaimachine4
…. soms werd er ingegrepen ….

Kereltje naaimachine5
…. en voor zijn harde werk kreeg de naaimachine een kopje ….

10 Responses to "Leanne's House BOM Quilt deel 8"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.