Leanne’s House BoM Quilt deel 2

Leannes_house_block_of_the_month__7
Het is de 15e en dus tijd om de vorderingen van mijn Leanne quilt te laten zien.
Leannes_house_block_of_the_month__2

Hier zag je al deel 1, wat toevallig ook blok 1 is en vandaag deel 2, wat ook toevallig blok 2 is. Maar blok 2 is nog niet helemaal af er moeten nog wel een paar steekjes gedaan worden.

Leannes_house_block_of_the_month__4

De stitchery rechtsboven moet nog helemaal gedaan worden en het grote blok rechtsonder is ook nog niet helemaal klaar. Op het moment staat het helemaal ook een beetje stil. Het is wat moeilijk om aan een nieuw blok te beginnen aangezien al mijn spullen ingepakt zijn, maar dat komt straks wel weer als mijn kamer klaar is.
Leannes_house_block_of_the_month__8
Het schiet aardig op, al zie je van de vele uurtjes die in de aanleg van elektriciteit en het omleggen van de airco gaan, niet zoveel terug. Aankomende week maak ik weer even een filmpje, dan zijn de gaten in de muren gestuukt en dat lijkt ook alweer een heel stuk beter.
Volgende maand dus vast niet heel veel vorderingen op het gebied van de Leanne’s House BoM. Maar het loopt gelukkig niet weg, het (vr)eet geen brood en loopt me ook niet voor de voeten, al met al …. geen haast!
Leannes_house_block_of_the_month__6

8 Responses to "Leanne’s House BoM Quilt deel 2"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.