Kistjes

2 jaar geleden heb ik voor alle drie mijn tantezeggers kistjes gemaakt. Het waren kistjes van de action, die als setje verkocht werden,een grote en een iets kleinere.

Kistjes_ian_1

Voor de oudste moest het iets worden met Harry Potter. Ik had al een boekje met Harry Potter patroontjes en toevallig zag ik bij een hobbyzaak de bezempjes die ook nog precies het goede formaat hadden.
Kistjes_isa

Voor de middelste, de enige meid, moest het natuurlijk iets roze worden met hartjes en roosjes. De roosjes zijn gemaakt met smal lint. De buitenste randjes zijn gemaakt met een lintje.

   Kistjes_niek
De jongste wilde graag een boten kamer, dus dat zijn vuurtorentjes geworden, de lichtjes zijn geborduurd met “glow in the dark” garen en geven dus ’s nachts een beetje licht.

comments: 2 »
januari 17, 2007 under Borduren, Cadeautjes, Handwerken

2 Responses to "Kistjes"

 • Renske schreef:

  wat een super leuke kistjes Janet. Ik bekijk regelmatig je weblog en vind het erg leuk om te zien wat je allemaal maakt.

  Groetjes Renske

 • Meike Zane schreef:

  Hallo,

  Ik ben al een tijd op zoek naar borduurpatronen van Harry Potter en kwam zodoende op jouw weblog terecht. Weet jij of ze (nog) ergens verkrijgbaar zijn?

  Mvg,
  Meike Zane

  ******************************************

  Ik zou het zo niet weten. Het is een Frans boekje van de DMC serie “Mango Pratique” en het heet “Harry Potter tout un univers xc3xa1 broder aux points de croix”.
  Misschien is het via internet nog ergens te bestellen.
  Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.