Kindernaaldenboekje

Kindernaaldenboekje_1

Weer via een goede tip, kwam ik op internet dit naaldenboekje tegen. Het komt volgens mij uit Duitsland, gemaakt door Inox Imra. Verder kan ik geen gegevens vinden, zoals een jaartal ofzo, het is oud dat is wel te zien.

Kindernaaldenboekje

Het is een erg schattig boekje, als je het open doet zit er een pop-up plaatje in, met allemaal meisjes die poppenkleertjes aan het maken zijn. Misschien kun je op de bovenste en de onderste foto het verhaaltje lezen over waarom ze zo druk bezig zijn.

Kindernaaldenboekje_2

comments: 3 »

3 Responses to "Kindernaaldenboekje"

 • Corrie schreef:

  Wat weer een schat van een aankoop, zo leuk dat dit soort dingen bij de juiste persoon terecht komt en het zorgvuldig wordt bewaard en ook aan ons wordt getoond om ervan te smullen. Enig dat het ook nog een pop-up-plaatje heeft en zo’n grappige tekst, ook toen al vonden vrouwen dat dus ;- ))
  Je koelkast..wat een aanwinst zeg en ik weet maar al te goed hoe irritant een te kleine of verkeerd ingedeelde koelkast kan zijn. Dus weet ik ook hoe comfortabel een goede, ruime koelkast is. Dat hoort toch echt bij ons vrouwen vind ik, je helemaal prettig voelen bij een goed gevulde koelkast, voorraad hebben voor eventuele barre tijden. Dat kan ook een periode zijn waarin je niet zo makkelijk uit de voeten kunt en je blij bent dat je er niet uit hoeft voor tassen vol zware boodschappen.

 • Corrie schreef:

  Nog even…aan de rechterkant zie ik nog mijn “nee, nee!” staan, maar inmiddels is de bestelling keurig binnen nadat ik die gisteren pas plaatste. Helemaal prima in orde met nog zo’n schattig poppetje eraan bungelend. Heel erg goed verzorgd Janet en dat verbaast me niets, maar is wel erg leuk! Dankjewel.

  ******************************************

  Heel erg graag gedaan!

 • Joke schreef:

  Wat een mooi aanwinst weer Janet. Ik ben bang dat Corrie me gaat besmetten met die poppen. Ik heb nog zoveel liggen maar vind ze zo leuk! Misschien moet ik wachten tot Zwolle (sta je daar ook weer)?

  ******************************************

  Ja, ik sta zeker weer in Zwolle en in September nog in Enkhuizen op het Quilt en Borduurfestival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.