Januari

Paas_haas

Hier zit ik met een bakje koffie en een oliebol (alles zit onder de poedersuiker) met een foto van de Paashaas ….. beetje vreemd. Maar ja, het leven houdt natuurlijk niet op na alle feestdagen (gelukkig maar) en zo ben ik alweer bezig met de paasdagen en de leuke dingen die je daarvoor kunt maken.
Zo ook deze lieve paashaas en daarom is hij de maandaanbieding van januari geworden! Je hebt hem al in huis voor maar € 4,50 en ook de mooie lila stof is erbij te bestellen.

Freebee_groen_knollenland_geb

Natuurlijk gaat er weer een patroon, met stof, in de verloting. Wil je kans maken, reageer dan op dit berichtje en noem een cijfer tussen de 0 en de 100 (let op: geen dubbele noemen!). Je kunt meedoen tot zondagavond, maandag maak ik de winnaar bekend.

De eerste freebee van 2009 is er ook weer eentje uit de oude doos. Het is een van mijn eerste maakseltjes en hierbij heb ik nog gebruik gemaakt van een boek van Jo Verso. Dus niet alle patroontjes zijn van mezelf.
Het is deel 1 van het kinderliedje “In een groen knollenland” en het is compleet met dood konijntje …. zielig hé.

comments: 26 »
december 30, 2008 under Borduren, Freebees, Give Away, Handwerken, NenneDesign

26 Responses to "Januari"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.