Ik ga op reis en ik neem mee ….

….. niet zo heel veel, want m’n koffertje is niet zo groot …. maar wel erg schattig! Ik kocht het ooit eens samen met dit mooie kistje van Prym (waarover ik op mijn oude weblog al eens schreef ….), het koffertje heeft eigenlijk niks met mijn handwerkverzameling te maken, maar ik vond het wel zó leuk dat ik het toch maar heb gekocht.

Het is gemaakt van hout, is (hxbxd) 6cm x 20cm x 14cm, heeft een leren handvat en een mooie sluiting. De buitenkant is beplakt met zwart/wit geruit “viny/papierl” en de binnenkant met rood/wit papier. Natuurlijk is het wel te gebruiken als klein naaikoffertje en daardoor past het dan wel weer bij mijn verzameling ….. het is gewoon een mooi koffertje ….. en eh, ik ga trouwens niet op reis hoor

comments: 0 »
december 21, 2011 under Oude handwerk spulletjes, Verzameling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.