Holland … Holland!

Hollandse_snoezepoezen_small

Vanochtend toen ik in de keuken een lekker bakje koffie dronk, had ik toch steeds maar het idee dat er naar me gekeken werd … Boefie en Kereltje waren niet in de buurt, vriend zat op zolder … wat kon het toch zijn?

Ik pakte een tweede bakje koffie, ging weer aan de keukentafel zitten en keek naar buiten … en daar zag ik ze … nieuwe SnoezePoezen!

Ben naar buiten gegaan en heb ze snel uit de boom gehaald, want het zou gaan regenen. Binnen heb ik ze wat beter bekeken en het zijn weer echte snoesjes. Maar deze keer wel in echt Hollandse kleuren en met echt Hollandse namen! Zou het iets met het EK te maken hebben …?

Mocht je zo’n schattig beestje willen hebben dan moet je er snel bij zijn, er zijn er maar tien! Ook van de andere SnoezePoezen zijn er nog maar drie op zoek naar een nieuw thuis, Rachana, Racquel en Radley.

comments: 4 »
juni 11, 2008 under NenneDesign

4 Responses to "Holland … Holland!"

 • Astrid schreef:

  Heel schattig zijn ze! Maar ik kan me voorstellen dat je wel verrast was toen ze met z’n allen in je boom hingen! Hahaha!
  Hopelijk worden ze snel geadopteerd en krijgen ze allemaal een goed tehuis.

  Groetjes, Astrid

  ******************************************

  Ja het is steeds weer een verrassing, die kleine koppetjes in de boom.
  Er zijn al aardig wat aan de grote reis naar een nieuwe familie begonnen en dat is toch wel erg fijn …

 • Corrie schreef:

  Enig zijn ze en in het echt nog leuker, ik koester mijn snoesje nog steeds, als ze niet aan mijn rugzak hangt zoals nu, hangt ze aan de daglichtlamp vlak bij me :- ))))

  ******************************************

  Ik weet ook wel zeker dat de SnoezePoes bij jou het beste thuis heeft wat ze maar kan wensen. Ze zal het vast erg gezellig vinden zo dicht bij je in de buurt …

 • Simone Hopman schreef:

  Mijn beide snoezepoezen zijn aangekomen en ze kunnen het wonderwel vinden met de beren van Yok, er mag er alvast één aan mijn tas heb ik gezellig iets te praten als ik onderweg ben!!!
  groetjes Simone

  ******************************************

  Wat leuk dat ze zo’n fijn vriendje getroffen hebben!

 • Karoeza schreef:

  Wat een lieffies!

  ******************************************

  Dankjewel, ook namens de SnoezePoesjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.