Hier moet een titel staan …. eh …..Weledelgestrenge heer Kerel

Kereltje toetsenbord 2

Eh …. hum ….hum …. test 1 2 3 …. Hallo ben ik in beeld? Ja, o … nou ik ben Kerel, of zoals mijn vrouwtje me noemt, Kereltje. Ik ben het niet meer helemaal eens met het “tje” aangezien ik nu toch wel haast een volwassen vent ben. Maar ja, je krijgt je natje en je droogje dus je wilt ook niet teveel zeuren ….

Maar waarom ik hier ben is het volgende. Mijn vrouwtje is vandaag jarig en omdat ze druk is met koffie drinken, taartjes eten en cadeautjes uitpakken, heeft ze geen tijd om het jullie zelf te vertellen en vandaar dat ik hier dus zit.

Ik weet niet of ik dit met regelmaat ga doen, typen met mijn dikke tijgerpoten is lastig en als ik het doe met alleen mijn nagels, dan slijten ze zo snel. En ik heb mijn nagels nog wel nodig om ons huis te bewaken tegen ongure types waarvan je er één op de onderste foto ziet. Dit is Tommie van Z, een erg gevaarlijk individu die met mij strijdt om het leiderschap in de buurt. Tot nu toe wint de ouwe het nog steeds, maar als het aan mij ligt gaat het niet lang meer duren HA!

Ben nu wel erg moe geworden van al het getypeletyp en heb wat last van mijn pootjes gekregen, ik ben hier niet voor gemaakt. Ik ga kijken of er beneden nog wat te snaaien is, slagroom ofzo …. mmmmm. En er dan op toezien, vanaf de vensterbank achter het veilige glas, dat er geen ongenode gasten stiekempjes mee naar binnen glippen.

Een kopje van mij en de groetjes van mijn vrouwtje!

Kereltje en Tommie

comments: 9 »
oktober 22, 2010 under Dieren, Familie en vrienden, Kereltje, Poezen

9 Responses to "Hier moet een titel staan …. eh …..Weledelgestrenge heer Kerel"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.