Hexagonquiltje heeft ff pauze …

Hexagon japans 1i

Het hexagonquiltje is doorgeknoopt. Ik heb er een soort stug bruin/beige gekleurd touwachtig iets voor gebruikt (duidelijk hé ….) Dat vond ik wel mooi passen bij de kleuren van de stof. Nu is het tijd voor de afwerking maar ….

Mijn kamer 20110816

…. dit is hoe mijn kamer en vooral mijn naaitafel eruit ziet. We zijn nog druk aan het klussen op de overloop, muren gestuct, alles in de verf, maar nu moet alleen de laminaat vloer er nog in en dat liep wat vertraging op door de Sneekweek. In de tussentijd staat midden in mijn kamer een grote witte kast en ligt op mijn naaitafel de inhoud ervan. De kast staat normalerwijs op de overloop met daarin al mijn niet-quiltstoffen en nog wat andere rommeltjes. Hopelijk kan de kast weer snel terug op z'n plekje en kan ik weer met de naaimachine aan de slag.

Het hexagonquiltje is trouwens niet de enige die ff pauze heeft ….

Kereltje 20110816

comments: 1 »
augustus 16, 2011 under Breien, Film, TV en Muziek, Handwerken, NenneDesign

One Response to "Hexagonquiltje heeft ff pauze …"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.