Héééle kleine klosjeshouder

Klosjeshouder 1

Dit is echt zo’n schattig dingetje, een heel klein houdertje voor een heel klein klosje garen. Het is van koper en maar 2,5 cm hoog en 3 cm doorsnee, echt een mini dingetje.

Klosjeshouder 1a Op het kleine dekseltje staan ook hele kleine lettertjes. Wat ik ervan kan lezen is “Etui a Fil”, iets wat lijkt op “LF Paris”, dan nog iets wat lijkt op “SOOG EN FR” en dan nog meer kleinere lettertjes die ik helemaal niet kan lezen.
Boek Ouvrages de dames In mijn boek “Ouvrages de Dames” kom ik wel zo’n zelfde klosjeshouder tegen, maar dan van een ander merk. Op de foto zie je ook een dubbele. Daar kon je aan de ene kant wit garen en aan de andere kant zwart garen in doen. Praktisch en mooi … daar kunnen ze nu een voorbeeld aan nemen.

Klosjeshouder 1b

comments: 1 »

One Response to "Héééle kleine klosjeshouder"

  • Lida schreef:

    Wat een schitterende houdertjes! Ja die zou ik nu ook nog willen kopen en gebruiken, heel wat mooier dan wat er nu aan houdertjes op de markt komt! Zuinig op zijn! groetjes
    Lida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.