Handwerkbeurs ’s Hertogenbosch

Buit_handwerkbeurs_s_hertogenbosch

Vrijdag, toen we uit Duitsland terug kwamen, zijn we nog even langs de Handwerkbeurs in ’s Hertogenbosch gereden. En ik moet zeggen, het was een erg leuk einde van een hele fijne vakantie.
Veel bekende standhouders gezien en natuurlijk even een praatje met ze gemaakt. Bij het standje van Bep kon ik me natuurlijk weer niet beheersen en ook bij Grootmoeders Knoopendoos ging de portemonnee weer open, zie de foto hierboven.

Binnenkort krijg ik van een vriendin les in Patchwork en Quilten en heb daarvoor alvast een liniaal en een mooi beginnerboek gekocht, kan ik even oefenen.

Op onderstaande foto zie je een stukje van de mooie stand van Liezbeth (CrownStitches), met één van mijn patronen “Koffie” die ze geborduurd heeft met haar X-stitches club. Ze heeft hiervoor zijden garen “Belle Soie” van Crescent Colors gebruikt en het resultaat is erg mooi.

Handwerkbeurs_s_hertogenbosch_2007

comments: 4 »
oktober 3, 2007 under Handwerken, NenneDesign, Quilten

4 Responses to "Handwerkbeurs ’s Hertogenbosch"

 • Liezbeth schreef:

  Het was een verrassing jullie op de Handwerkbeurs te zien verschijnen. Wat een heerlijke lapjes en knoopjes heb je uitgezocht. Leuke foto van onze stand trouwens. Het Koffie/Thee-patroon is een groot succes, van de X-stitches dames krijg ik enthousiaste verhalen.

  ******************************************

  Het was ook erg leuk om jullie weer te zien en jullie mooie standje natuurlijk!
  Erg leuk om te horen dat het patroon zo’n groot succes is, bedankt daarvoor. En wil je alle X-stitches dames ook heel erg bedanken, ik vind het helemaal leuk!

 • Dees schreef:

  wat een mooie dingen weer,wil meteen ook borduren(heb jouw prachtige pakket ook nog liggen voor de winter!)bedankt voor de inspiratie weer Janet!
  xoxo

  ******************************************

  Dankjewel Dees, al heb ik niet het idee dat jij veel inspiratie nodig hebt!

 • lian schreef:

  Ook ik hou erg van Bep-stofjes, ben al jxc3xa1ren een fanatiek quilster van spreien en dekens en heb door jouw site het borduren (her)ontdekt. Op de site van Leanne Beasley staan leuke voorbeelden van quilts met stitchwork.
  Succes en plezier bij je quiltlessen…
  Lian

  ******************************************

  Ik heb net Leanne Beasley ontdekt op de handwerkbeurs en ik ben er helemaal weg van, dus ik wil absoluut nog eens iets van haar maken.
  Bedankt!

 • Corrie schreef:

  Kijk dit zijn de dingen waar we allemaal dol op zijn, leuke stofjes, leuke knoopjes, leuke links, waarvan we erg hebberig worden.
  Janet wat leuk dat het zo’n geslaagde dag was en heerlijk die aankopen. Je gaat dus quilten, dat belooft wat zeg.
  Dankjewel voor alle mooie links en vooral voor weer zo’n leuke freebie. Wat me opviel bij jouw stand op de beurs in enkhuizen was dat al jouw werk zo prachtig was ingelijst. Heel apart met een beetje dat bollend opgespannen werk met die mooie lijsten eromheen.

  ******************************************

  Graag gedaan en dankjewel Corrie! Sommige borduurwerkjes span ik op met een stukje fiberfill er achter, dat geeft het bolle effect. De lijstjes koop ik meestal bij action of Xenos, daar kun je vaak hele leuke lijstjes krijgen tegen een hele goeie prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.