Haakboeken

Haakboeken

Een tijdje geleden kocht ik bij AH het boekje 250 haakwerksteken van Marie Claire. Er staan veel steken in met duidelijke foto’s erbij, erg leuk boekje. Ik had al eerder een boekje van Marie Claire bij de supermarkt gekocht, met breisteken en nu ligt er een boekje in de winkel met allemaal borduursteken, ook een echte aanrader.

Het andere boek Haaktechnieken kocht ik bij de “goedkope boekenwinkel” hier in Sneek, maar ze liggen ook bij de gewone boekhandel (maar dan iets duurder). Hier staan de bloemetjes in die ik heb gehaakt voor de tuinkussens, maar nog veel meer leuke randjes, kantjes, bloemetjes enz. Voor € 7,95 ook een erg leuk boek.

Haakboeken_2 Haakboeken_3

comments: 3 »
juni 21, 2007 under Boeken, Haken, Handwerkboeken, Handwerken

3 Responses to "Haakboeken"

 • MaRia schreef:

  Het boek Haaktechnieken lag een paar weken geleden bij de boekhandel in het AZM, ik had het doorgebladerd en besloten “verstandig” te zijn en heb het teruggelegd, een paar dagen later spijt gekregen en besloten het toch te kopen, was het weg! Jammer!
  Het Marie Claire boekje lijkt me heel mooi. Heerlijk hé, die boekjes?

 • Mirjam schreef:

  Inderdaad leuk boek! Je hebt ook een versie breien, borduren en naaien. Geloof dat de Slegte en Boekenvoordeel ze inmiddels ook hebben.

  Groetjes,
  Mirjam

  ******************************************

  Ja klopt en je hebt ook nog een kralenrijgtechniek en volgens mij nog meer onderwerpen. Ik heb ze bij de Boekenvoordeel gekocht, dat is € 2,- goedkoper dan bij een gewone boekenzaak, dus altijd interessant!

  Groetjes Janet

 • Mary schreef:

  heee, bekende boekjes !! Ze zijn allebei heel informatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.