Escargots

Escargot

We hebben laatst een keer escargots gegeten.
Ik ben wel iemand die alles wil proberen maar ik had hier toch wel mijn bedenkingen bij. Maar de escargots in de oven gedaan en het hele huis rook lekker naar knoflook en andere kruiden. Lekker stokbroodje erbij dus het kon niet meer stuk.
Tot je dan zo’n slak uit zijn huisje moet pulleken en daar kwam het eerst beeld van de slijmerige slakken in mijn tuin. Toch gewoon in m’n mond gestopt en ik moet zeggen, de smaak was niet verkeerd. Maar na een stuk of vijf te hebben gehad werden de beelden van levende slakken met of zonder huisje me toch teveel en heb ik er een punt achter gezet.
Je houdt er wel hele mooie schelpen aan over en Boefie vind ze ook bere interessant.

comments: 2 »
april 5, 2007 under Dieren, Huis en Tuin, Poezen

2 Responses to "Escargots"

 • evelyne schreef:

  …ja,ja escargots ik was er dol op …..maar nu die dingen eten met mijn kinderen in de buurt is gewoon vragen om moeilijkheden …..onze jonathan vraagt dan ” mama, ’t is maar een vraag hoor ..;maar voel je die sprietjes van die slakken?….ennem voel je nog de slijmerige kant van die slakken als ze in je mond zitten ?…….dus bij deze ik eet pas terug slakken als mijn kinderen het huis uit zijn !

  ******************************************

  Wat je zoontje je vroeg ging mij ook ongeveer door m’n hoofd en dat maakt het er niet lekkerder op. Maar ik ga het vast nog wel eens proberen.

  Groetjes Janet

 • Desirée schreef:

  Nee sorry ik ben vegetarisch en vind slakken zelfs heel aandoenlijk.In mijn hosta’s zijn ze natuurlijk stik lastig maar opeten…ik moet er niet aan denken!xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.