Drie dametjes en een klein meisje

Handwerkdametje 3

Hier even een fotootje van mijn drie dametjes en het lieve kleine meisje. Ze staan gezellig in een mooi oud kastje wat van mijn oma is geweest. Het gele dametje is nieuw in het gezelschap, ze lijkt erg op haar roze vriendinnetje maar is toch weer anders. De rare gele plastic bloemetjes haal ik er nog af. Het zal er origineel wel bij horen, maar ik vind ze zo vreselijk plastic!

Verder wordt er hier hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor de beurs, want die komt ook al erg snel dichterbij. En ik probeer mijn laatste ontwerp nog op tijd af te krijgen … maar of dat nog gaat lukken ….

Handwerkbeurs Zwolle '11

3 Responses to "Drie dametjes en een klein meisje"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.