Dikke doos stofjes

Ze zijn al weg!

Doos stofjes

Doos stofjes 1

Kan ik iemand blij maken met een overvolle doos met lappen stof. Ze zijn effen, geruit, gestippeld, bloemig, streperig, dik, dun, glad, stroef enz., enz. Er zit van alles bij en het zijn geen kleine stukjes.
Het zijn echt stoffen voor kleding of kussens of i.d. dus geen quiltstoffen.

Doos stofjes 1a

Ik zou het op kunnen sturen, alleen zou het dan in 2 dozen moeten want het is teveel voor 1, dus dat wordt 2x porto van € 6,75 of meer. Maar je mag de doos natuurlijk komen halen. Dit alles natuurlijk gratis, ik heb ze ook gekregen.

Doos stofjes 1b

Ik hoop dat ik er iemand blij mee kan maken, weggooien kan altijd nog.

Doos stofjes 1c

comments: 3 »
december 1, 2010 under Handwerken

3 Responses to "Dikke doos stofjes"

 • Lida schreef:

  Ik zie dat er prachtige stof tussen zit, maar hier liggen al bergen stof, dus ik hoop dat je er iemand anders blij mee kan maken! Groetjes
  Lida

 • marion schreef:

  wow wat een stapel, je kan altijd vragen bij een basisschool in de buurt. daar zijn ze vaakook erg blij met de lappen

 • conny schreef:

  Ha ik wilde het zelfde voorstellen als Marion. Ik werk op een basisschool en daar zouden we er best blij mee zijn. Ik ben alleen bang dat je niet in de buurt van Groningen woont, (dan zou ik af kunnen halen)
  (connysquilts@live.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.