De Handwerk Boetiek

Kaart_handwerkboetiek
Afgelopen weekend viel de uitnodiging van de Handwerk Boetiek in de bus. De Handwerk Boetiek viert op 16 en 17 november haar 5 jarig jubileum. Hierboven zie je links een foto van de boerderij van de ouders van Annemiek waar ze 5 jaar geleden zijn begonnen met een “woonkamerwinkel” en rechts de winkel in Roden van nu. Je kunt zien dat er in die 5 jaar heel wat gebeurd is.

Ik (NenneDesign) ben uitgenodigd om vrijdag 16 november een dagje in de winkel te komen staan komen staan met mijn patronen. Je kunt voorbeelden zien van mijn patronen en natuurlijk even gezellig een praatje maken. Voor meer informatie verwijs ik je naar de site van de Handwerk Boetiek.

Misschien tot dan!

comments: 2 »
november 8, 2007 under NenneDesign

2 Responses to "De Handwerk Boetiek"

  • Corrie schreef:

    Jaha, ik kreeg er ook een uitnodiging voor, maar het is voor mij een bar eind rijden, dus ik zal er helaas niet zijn, echt helaas, ik had het erg leuk gevonden. Heel veel plezier gewenst Janet.

    ******************************************
    Jammer dat ik je daar niet ga zien, maar wel begrijpelijk hoor. Bedankt!

  • jose schreef:

    Wat leuk Janet heel veel Succes en plezier gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.