Buit van de beurs

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1

Ondanks de drukte konden we zelf op zondag nog even de beurs over en natuurlijk kwamen we allemaal terug met tassen vol mooie spulletjes. Op bovenstaande foto zie je mijn buit van de beurs, alleen de grote snijmat die ik bij de Veltrop Shop kocht staat er niet bij. Alle foto’s kunnen worden vergroot door erop te klikken.

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1a_2

Bij De Handwerksite.nl kocht ik deze mooie spulletjes, de grijs gestreepte en geruite stofjes zijn niet van Tilda, de rest wel. Ik kocht laatst al haar nieuwste boek en ik ben gek op de kleurtjes die ze daarin gebruikt.

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1b_2

Ook de kleine bijpassende hebbedingetjes kon ik niet laten liggen. Wat je op de foto rechts ziet zijn kleine splitpennetjes en in het kleine zakje in het midden van de linker foto zitten kleine cameo hangertjes. En natuurlijk een doosje met mooi lint.

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1c

Bij Bep zag ik weer een schattig klein dienblaadje wat natuurlijk mee moest. Verder nog een pakketje mooie stoffen, het nieuwste boek van Hatched and Patched “The world as it should be”, een quilt patroon met stitchery van Bareroots “Heaven on earth wall quilt” en twee mooie stukje lint.

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1e

Natuurlijk kwam ik ook bij het standje van Jookies niet met lege handen vandaan. Bij haar kocht ik het mooie pakket van Un Chat dans l’Aguille “Du coeur xc3xa1 l’ouvrage”. Het zijn allemaal hartpatroontjes in verschillende technieken, lijkt me erg leuk om te maken. Als bonus kreeg ik nog mooie Tilda stof, dankjewel Joke!

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1d

Lekkere zachte flanel stofjes kocht ik bij Stofunique en de mooie linnen lintjes vond ik bij een hele aardige mevrouw die ik helemaal niet verstond. Dat kwam niet door haar maar doordat mijn Frans wel heel erg slecht is. Au Lin d’ACB heet haar bedrijfje en je vindt het in Frankrijk, maar je kunt ook alles via internet bestellen.

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1f

Boeken mochten ook dit jaar natuurlijk weer niet ontbreken. Het boek Anges kocht ik bij Annemiek van de Handwerkboetiek. Ik heb al twee andere boeken uit deze serie en het zijn erg leuke boeken. In dit boek staan allemaal engelen patroontjes.

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1h

Van het andere boek “Ouvrages de Dames” had ik al vaak gehoord maar nog nooit gezien. En nu vond ik het en ben er heel erg blij mee. Het staat vol met allemaal oude handwerkspulletjes met veel informatie erbij, alleen is dat allemaal in het Frans en zoals ik al eerder schreef is dat niet mijn sterkste punt. Maar naar de plaatjes kijken is al erg mooi.

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1i

Dit monopoly zag ik eens op de Amerikaanse site van DMC en toen ik het bij het opbouwen van de standjes bij Liezbeth (crownstitches) uit de tas zag komen, heb ik het meteen bij haar gereserveerd.

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1j

Het is echt allemaal veranderd naar borduur dingen. Hier zie je de pionnen, waaronder een schaartje, een borduurring en een bobbin. Het ziet er ontzettend leuk uit en ik kan niet wachten om het eens te gaan spelen. Gewone monopoly verlies ik altijd, maar wie weet heb ik met dit spel meer geluk!

Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1k Buit_handwerkbeurs_zwolle_09_1l_2

comments: 14 »

14 Responses to "Buit van de beurs"

 • Miriam schreef:

  Mooie dingen heb je gescoord zeg! En dat monopoly spel vind ik helemaal te gek!! Ik hxc3xa1xc3xa1t spelletjes, maar dit ziet er wel heel aantrekkelijk uit.

  Groetjes,
  Miriam

 • Annelies schreef:

  Wat een origineel Monopoly spel.
  Je hebt leuke aankopen gedaan.

 • Anita schreef:

  Wat een leuk monopolie spel, koop je nu patronen in plaats van straten?
  Groetjes Anita

 • Wat een fantastisch grote buit zeg! Jij kan je weer een tijdje leuk bezig houden zo!

 • katrien schreef:

  Wat een leuke aankopen,je kunt wel weer een eindje verder,en het monopoly spel,wat origineel.

 • Janet schreef:

  @Leuk al die reacties op het Stich-polyspel, het is ook echt erg grappig.
  ANITA, je koopt nu steken ipv straten
  MIRIAM, ik hou wel van spelletjes alleen niet heel erg van Monopoly, ik verlies het nl altijd. Maar ik hoop dat dit spel me beter ligt!

 • Corrie schreef:

  Dit spel héb je al gewonnen Janet, met al die prachtige aankopen! Wat heerlijk om met zoveel moois naar huis te gaan, ik zit bij de foto’s al te krullen.
  Geweldig dat Monopoly-spel!

 • willy schreef:

  Wat veel mooie aankopen. Hopelijk heb je dan nog wel tijd om dit mooie spel te spelen.

 • Elza schreef:

  Zo jij hebt ook mooi spul ingeslagen.
  Heerlijk kun je voorlopig lekker even voor uit.

 • Els schreef:

  Oh, heerlijk al die leuke dingetjes,geniet er maar van.
  Groetjes Els

 • Claasen-Rijke schreef:

  Wat een mooie spullen allemaal Janet ,blij dat je weer alles gevonden heb en als je iets niet begrijpt,franse boeken,vraag maar aan mij zal je helpen goed?

 • Janet schreef:

  @Ik ben ook erg blij met alle aankopen en ga er zeker van genieten!
  CORRIE, win ik toch nog eens iets!
  WILLY, misschien heb je gelijk het is me nog steeds niet gelukt om het spel uit te proberen ….
  PAMELA, als ik er niet uitkom maak ik zeker gebuik van je aanbod.

 • Marion schreef:

  Oooooo Janet, wat heb je een beeldige dingen gekocht.
  Dat spel vind ik geweldig. Niet om met iemand anders te spelen maar dan ga ik in mijn eentje er mee spelen en kan ik nooit verliezen. Ik koop me helemaal gek aan mooie dingen enz.
  De beurs was geweldig en wat fijn dat je nog even de gelegenheid had om zelf over de beurs te lopen en het e.e.a. in te slaan.
  Heel veel plezier met je mooie aankopen en ik hoop dat je er veel inspiratie mee op doet.

  Groetjes Marion

 • MarianneD schreef:

  Wat een heerlijke aankopen!Ik heb bij jou nog een mooi hartenborduurpatroontje gekocht terwijl jij op zoek was naar ‘buit’…en dat is héél goed gelukt zo te zien…;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.