Boris

Boris 1

Gister met mijn ouders naar het asiel geweest om te kijken of er een leuk cadeautje voor hun was te vinden. En dat was er! Op de foto hier boven zie je Boris de nieuwe aanwinst van de familie. Hij was heel lief en gaf meteen kopjes. Het werd hem wat te druk toen alle andere katten en poezen zich ermee gingen bemoeien. Hij trok zich mooi terug onder een “kastje” en bleef daar lekker rustig zitten.

Boris 1a

Degene die vooral veel aandacht opeiste was Hercules, een echte stoere mannelijke kater met dikke poten en een mooie kop. Ernstig dominant, heel lief, maar hij kon ook wel eens een liefdes beet geven … die heb ik gelukkig steeds kunnen ontwijken en het was een scheet. Alleen liep hij wel steeds voor de camera, zoals hier, erg dichtbij.

Boris gaat het vast naar zijn zin krijgen bij mijn ouders en ik heb me in kunnen houden en ben met lege handen thuis gekomen, al had ik ze het liefst allemaal mee genomen. Deze kleine witte zusjes waren ook erg lief, maar onze Kerel is iets te dominant om een ander in zijnĀ  huis toe te laten, ook al zijn ze nog zo schattig.

Boris 1b

comments: 2 »
juli 1, 2010 under Cadeautjes, Familie en vrienden, Poezen

2 Responses to "Boris"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.