Beetje kerst

Kerst_2008_1_3

Jeetje, wat ben ik overweldigd door alle lieve en troostende woorden en alle kaarsjes die spontaan voor Boefie gebrand werden, het heeft me zoveel goed gedaan. Héél erg bedankt allemaal, het heeft me erg geholpen.
Bij vlagen komen nog steeds de traantjes en ook gister bij het optuigen van de kerstboom moest ik steeds aan haar denken. Ze liep me anders altijd vreselijk in de weg en ging in alle dozen zitten die ze maar kon vinden. Er zullen vast nog meer momenten komen dat ik ineens aan haar moet denken en dat is mooi, ze wordt zeker niet vergeten

Kerst_2008_1a

Toen ik gister zo druk bezig was met alle kerstversiering, vielen er een paar kerstkaarten in de bus, waaronder een hele dikke! Natuurlijk snel opengemaakt en het was een heel lief kaartje van Corrie. Er zat een klein pakje bij, waar dit hele mooie kerstengeltje uit kwam, van rood gevlamd glas in lood. Ik heb het bij Boefie haar kaarsje gezet en het straalt heel mooi in het kaarslicht. Dankjewel lieve Corrie voor dit mooi kerstcadeau.

Onze lieve Kerel is ook nog wel een beetje van slag omdat Boefie er ineens niet meer is en hij is wat uit z’n normale doen. Hij kruipt al vroeg in z’n mandje in de bijkeuken waar ze ’s nachts altijd samen sliepen. Gister heb ik een nieuw vriendje voor hem gekocht zodat hij ’s nachts niet helemaal alleen is. Het nieuwe vriendje is “Koe” en gisteravond kroop Kereltje al lekker tegen haar aan.

Kereltje_en_koe

comments: 3 »

3 Responses to "Beetje kerst"

 • joseekool schreef:

  ach ja, voor Kereltje zal het ook best heel erg wennen zijn. gelukkig heeft hij dan nu Koe om tegen aan te kruipen.

  ******************************************

  En dat doet ie ook heel lief elke avond, zo schattig …

 • Corrie schreef:

  Janet wat ben je toch een lieverd om voor Kereltje een nieuw vriendje te kopen, hij is enig! Wat heb je een prachtige kerstbook met die witte rozen! En wat heb je het engeltje mooi gefotografeerd, geniet ervan en ze brengt veel warmte mee van mij voor jou!

  ******************************************

  Ik verwachtte eigenlijk dat hij niet meer in z’n mandje zou durven nu Koe erin zat, maar hij vindt het wel gezellig geloof ik. Bedankt voor je lieve woorden. X

 • Doenja schreef:

  Janet, ik leef met je mee en weet hoe je je voelt. Het is een verschrikkelijk gemis en je wilt dat ze eigenlijk gewoon altijd bij je blijven maar helaas…wat wel betekent dat ze veel liefde heeft gekregen en gegeven en DAT is een mooie herinnering. Knuffel Kereltje maar vaak en lief van je om die Koe te geven !! Sterkte !!

  ******************************************

  Ja, je weet dat de dag ooit eens gaat komen, maar je kunt je er nooit op voorbereiden. Heel erg bedankt voor je lieve woorden en ik geef Kerel een knuffel van je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.