Beestenboel kaartjes

Beestenboel_kaartjes

Zo zijn de beestenboel kaartjes geworden. De verschillende borduurtjes zijn van een hondje, een poesje, een rendiertje, een schaapje, een varkentje en een koetje. Alle beestjes zijn geborduurd met Weeks Dye Works en DMC garen en ze hebben allemaal 2 kleine knoopjes in verschillende vormpjes.

De “kaartjes” zelf zijn gemaakt van stof. De achterkant is vilt en de voorkant flannel en dan zit er nog een ophanglintje bij. Ik hoop ze binnenkort als complete pakketjes op www.NenneDesign.nl te zetten.

Ik weet niet hoeveel ik deze week nog kan doen en schrijven aangezien ik morgen weer naar de tandarts moet voor een wortelkanaalbehandeling. Begin dit jaar bleek er een ontsteking te zitten onder een kies, ik heb toen al 2 wortelkanaalbehandelingen gehad en het werd daarna ook beter. Maar ik kreeg vorige maand toch weer last en ben gister maar weer even bij de tandarts langs gegaan. En ja hoor, de ontsteking is weer terug. Dus daar gaan we weer….

comments: 1 »
december 12, 2006 under Borduren, Handwerken, NenneDesign

One Response to "Beestenboel kaartjes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.