Allemaal cadeautjes en lieve wensen!

Cadeautjes_40_1

Het is even een paar daagjes stil geweest op mijn blog, maar het waren dan ook wel een paar erg drukke dagen!
Ik wil eerst even iedereen bedanken voor alle lieve wensen en felicitaties, zo wil ik nog wel een keer 40 worden, BEDANKT!

Cadeautjes_40_1a

Zaterdag hebben we mijn verjaardag gevierd, het was hartstikke gezellig en ik kreeg nog cadeautjes ook! Wat je hiernaast ziet “Nenne 40” is de achterkant van een ochtendjas. Leuk hé, ik heb hem afgelopen weekend meteen lekker aangedaan. Daarop liggen 2 sleutelhangers, maar daar ga ik later nog even op in …. Op de envelop zie je een (heel charmante …) foto van mij uit de jaren 80. Ja wat zal ik daar verder over zeggen ….

Cadeautjes_40_1b

Verder kreeg ik bijv. nog een nieuwe Happinez scheurkalender, een uitbreiding voor het spel “Kolonisten van Catan”, lieve bordjes met wijze woorden, een lekker pakket met speciale koffie en lekkere bonbons, 40 rozen, lekkere rosé en mooie dingetjes voor in huis.

Cadeautjes_40_1c

Dus ik ben ontzettend verwend met al dit moois!

Daarbij kwam nog dat ik vrijdag mijn autootje op kon halen. Ik liep al tijden te denken over een eigen autootje en aangezien we nu op zoek waren naar een auto voor mijn vriend, keek ik bij de garages ook eens goed om me heen en daar stond ie ineens … een Daihatsu YRV. Een mooi compact autootje wat ook heel geschikt is om al mijn spullen van NenneDesign in te proppen als ik naar een beurs ga, ruimte zat! Ik wilde even een foto maken van mijn Daihatsu maar het houdt maar niet op met regenen, daarom maar eentje van internet gehaald, om hem toch even te kunnen laten zien.
Nu ga ik vreselijk bijkomen van alle drukte en ontzettend dankbaar zijn voor al deze verwennerij!

Daihatsutje

comments: 4 »
oktober 28, 2008 under Algemeen, Cadeautjes, Huis en Tuin

4 Responses to "Allemaal cadeautjes en lieve wensen!"

 • Anita schreef:

  Beetje laat maar nog van harte gefeliciteerd met je 40e verjaardag. Leuk dat je zo verwend bent en ik vind je nieuwe auto helemaal super.

  Groetjes Anita

  ******************************************

  Dankjewel!

 • Marion schreef:

  Hallo Janet.

  Ben op vakantie geweest vandaar dat mijn felicitaties een beetje later komen. Gefeliciteerd met je 40e en dat je nog maar heel lang van het leven mag genieten.

  Wat een prachtige kado’s heb je gekregen en je auto’tje vind ik helemaal geweldig.Niet meer afhankelijk zijn is heerlijk ( al rijden ze je graag onze mannetjes)

  Dag Janet veel plezier met al je mooie dingen die je hebt gekregen.

  Groetjes Marion

  ******************************************

  Dankjewel en ik hoop dat je een mooie vakantie hebt gehad.
  Ik ben ook wel erg blij met alle mooie cadeautjes en m’n autootje ….. heerlijk. Ik heb gister een TomTom gekocht dus ik kan nu de wereld uitrijden! Al vindt mijn mannetje het ook helemaal niet erg om me heen en weer te rijden, dit is wel een stukje handiger!

 • els schreef:

  Lekker verwend ben jij en wat een grappig autootje.
  Groetjes Els.

  ******************************************

  Poepie is het hé! Het is zelfs een MPV, je zit lekker hoog, er zit veel ruimte in, maar toch een mooi formaatje voor bijvoorbeeld parkeren ….

 • Cobie R schreef:

  ook van mij nog gefeliciteerd , wat een mooie kado,s heb je gekregen , en die auto is prachtig, veel plezier er mee , groetjes cobie R

  ******************************************

  Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.