Af!

Hexagon 2a
Dit is niet bedoeld om jullie honden netjes te laten zitten, maar om aan te geven dat ik mijn kleine hexagonquiltje af heb!
Hexagon 2b

Hier liet ik al de eerste bloempjes van de “Garden Party” stof en de mooie linnen stof uit Frankrijk zien en zo is het dus geworden.
Het doorpitten vind ik nog steeds lastig en mijn steekjes zijn lang niet allemaal netjes en hetzelfde (dat zie je dus wel duidelijk aan de achterkant), dus er moet nog veel oefening volgen.

Hexagon 2c

Maar ik begin het wel steeds leuker te vinden en dat vind ik nog net iets belangrijker dan de netheid Ik heb voor het doorpitten een verlopend garen gebruikt, dat wilde ik ook eens uitproberen en het paste mooi bij de kleuren van het quiltje. De rand heb ik ook van het grijze linnen gemaakt, zodat het allemaal een beetje rustig blijft.
Ik moet nu ook echt verder met het doorpitten van de “A gardener’s journal” quilt. Hij hangt wel mooi te zijn aan de muur, maar is dus nog steeds niet af. Hij heeft een tijdje opgevouwen op de vensterbank gelegen en 1 stofje was het daar niet mee eens en is helemaal verkleurd. Je kunt het ook goed zien, het zit precies in het midden en loopt over de hele breedte, maar alleen op dit ene stofje. De rest heeft er geen last van gehad. Maar al doende leert men en zo weet ik nu ook dat ik geen quilts in de vensterbank moet leggen.

Een fijne Hemelvaartsdag en alvast een fijn weekend!
A Gardener's Journal 7

comments: 4 »

4 Responses to "Af!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.