Adres onbekend moet op Radio 2 blijven!

Adres onbekend
Op zondagmiddag van 12 tot 2, luister ik al jaren regelmatig naar "Adres onbekend" op radio 2. Het is een heerlijk programma voor de zondagmiddag, waarin gezocht wordt naar mensen die gemist worden. Zo hoor je de mooiste en soms erg aangrijpende verhalen. Het is echt mijn favoriete programma. Misschien ken je het wel en anders is het zeker de moeite waard om eens te gaan luisteren, zolang het nog kan tenminste ….
Want de zendercoxf6rdinator heeft besloten dat Adres onbekend vanaf september naar Radio 5 moet verhuizen, een zender die slecht te ontvangen is. En daarbij komt nog dat het ook niet meer op zondagmiddag is, maar op vrijdagmiddag! Wie bedenkt nou zoiets, om zo'n mooi luisterprogramma naar een werkdag te verhuizen, dan heeft toch niemand de tijd om echt te gaan zitten luisteren!

Ik hoop dat je mijn verontwaardiging een beetje kunt begrijpen en wilt helpen het programma op de zondag te houden. In de kolom rechts vind je een link naar de petitie die je kunt tekenen om de hoge heren te laten weten dat dit niet is wat de luisteraars willen. En daar moet de radio het toch van hebben, van zijn luisteraars!

comments: 4 »
mei 29, 2011 under Algemeen

4 Responses to "Adres onbekend moet op Radio 2 blijven!"

 • Lida schreef:

  Ik ken het programma van jaren geleden, het werd toen gepresenteerd door Anne van Egmond op de donderdag ochtend, ook toen had het vele luisteraars en toen was het plots weg, ik had niet kunnen volgen (door mijn werk) waar het naar toe was gegaan en jaren lang verloor ik het programma helemaal uit het oog en nu hoor ik dus dat het van de zondag naar de vrijdag wordt verplaatst, ja sommigen zullen het dan niet meer kunnen volgen, maar er zullen weer andere en nieuwe luisteraars voor in de plaats komen, ik denk dat de enige mogelijkheid is dat je het gaat opnemen, maar toch succes met je actie! Groetjes
  Lida

 • Joke schreef:

  O wat jammer, want als ik in Holland ben, luistert mijn moeder daar altijd naar, en ik genoot volop mee.
  Ik zal hem vanuit Zweden voor je invullen,
  O wat leuk ik zie opeens nostalgie hier naast, Olaf J. de Landell, heb bijna alles van hem gelezen, helaas tijdens de verhuizingen ben ik ze allemaal kwijt geraakt! En Paolo Coelho, heb al zijn boeken wat een heerlijke schrijver. Ik zie dat we dezelfde boeken lezen.
  Groetjes Joke

 • Saskia schreef:

  Ik heb de petitie al ondertekend, want ook wij zijn al jaren fan van het programma op zondag op radio twee.
  Sowieso gaat er heel veel moois van radio twee verdwijnen of verhuizen.
  Wie bedenkt nou zoiets???

 • Nennedesign schreef:

  Wat leuk dat we dezelfde boeken lezen. Trilogie van Olaf J. de Landell heb ik verslonden, zijn manier van schrijven is echt heerlijk. En Paolo Coelho is echt een wijs man, ik heb ook bijna al zijn boeken. Er zit een nieuwe aan te komen geloof ik.

  Groetjes Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.